Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vägen mellan singel och dansk granit

det är här

där den danska graniten övergår i singel

som svalkan närmar sig sin kulmen

 

det är här

vi möter blicken som aldrig stannar

vägskälet som inte finns på kartan

 

och känner arm om axlar

 

såsom vi nästan glömt att livet kunde

omfamna oss

 

när dagern fylldes av dagg

och timmar drack sig otörstiga på pur närvaro

 

när molnen spricker upp

och solen räcker sina strålar precis från den lilla gluggen som bildats

när du ler

 

© Birgitta Wäppling, 3 april 2017

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP