Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord är "liv för var och en som finner dem, och en läkedom för hela kroppen". Ordspråksboken 4:22 av kung Salomo. Bild kung Salomo.


Läkedom för hela kroppen.


Jag fick svår artros

värk i hela kroppen


varje kota angripen

och nerver i kläm


kunde ej sova

på sidan nattetid


och stora svårigheter

ta sig i och ur sängen


och drabbades

av epilepsi av

smärtlindringen


då jag upptäckte

detta bibelord


Jag sög åt mig

och märkte


att ju mera jag

studerade bibeln

och knöt an till Gud

ju bättre blev jag.


Jag fann i bibelns

sista bok att


Guds namn

är Guds Ord


Där finns oanade

krafter att hämta

för den som söker


"Jag är Herren, din läkare."

2 Mos. 15:26


"Var och en som åkallar Herrens Namn,

han skall varda frälst." står det på tre ställen.

I Jesus finns frälsning, läkedom och medicin.

Det är idag min bestämda tro och erfarenhet

och gott att veta där läkekonsten står maktlös.






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-04 04:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för denna uppmuntrande text...
2017-04-07

  Salvation Pepper
Helandet är märkligt och mäktigt.
2017-04-04

    ej medlem längre
Så skönt att slippa både värk och biverkningar
2017-04-04

  walborg
Din tro hjälper Dig
2017-04-04

    ej medlem längre
Styrka och klokhet i din fina text.
2017-04-04

  Eva Helene VIP
Kraftfullt!
2017-04-04

  Ljusletaren
Att inte ge upp är den bästa medicinen. Hur man gör för att få lindring för själen är upp till var och en. Du har hittat ditt sätt och blir mer glad av det och känner därför lite mindre smärta. Fortsätt så min vän/ kram
2017-04-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Precis ! Jag kan bara instämma trots ständiga smärtor. . . .!

Gillar!!!!!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP