Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juli 2015


Återvändsgränd

Vägen är skyltad så tydligt, en återvändsgränd
så klart kör jag in där ändå, utan att tveka
nu är vi framme vid slutet så backa och vänd
tid för reträtt och att helas, men knappast att leka

Ögon som glittrar och gnistrar och sprakar och ler
en kropp som förför och som våtnar, närgångna lekar
men munnen som nu talar mest om att helt lägga ner
åtrå och iver ger vika för blickar som tvekar

Så uppenbart dödfött för den som har ögon att se
för den som kan skilja det verkliga från romantiken
kroken ska ut, ett stadigt ryck; ett två tre
smärtan går över med tiden, det vet statistiken
ångrar jag återvändsgränden frågar du nu?
inte ett uns, varför det? jo du vet, den är du




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-04 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafael