Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats

lite försynt lustigt befinner jag mig där jag vill vara.

Jag väljer mina kanaler när JAG har lust vill eller orkar

JAG har inget behov av att finnas överallt hela tiden,

har aldrig haft. Periodvis är jag överallt och ingenstans.

Precis som du. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-10 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP