Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto = Copyright Ljusletaren. Text = Copyright är Ljusletaren tillsammans med Ewa, Annica och Ordläkaren i FB.


Kyssande ord

 

 

 

Nuvarande har jag tagit hjälp av orddoktorn.

Ordläkaren som ror så givande i skönt ordläk.

Blev en miniordbävning i passerande av ord.

 

Vårrusig tog jag en långfika i tongivande tötid.

Begrundade hela trotsbekännelsen i måendet.

Stjärnomtindrat tänds poetens förmedlarnerv.

 

Dallrande istårar blickar uppåt i silverforsen.

Silverbeströddas existenser nås himlahögt.

På daggvåt ordmåne framkallas allt skapande.

 

Av nattens språk skapas ofta vardagsorden.

En längtan kan vandra ut till okända zoner.

Själars livsskott är utlöpare till livets närverk.

 

Några få ordlån har jag fått av Ewa. N , Annica S. plus Ordläkaren i FB.




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 1141 gånger
Publicerad 2017-04-04 14:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefint.
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig ordkomposition...gott att ordläkare finns...
2017-04-07

  Maria Sundelin VIP
Gillar mycket
Kramar
2017-04-04

  Salvation Pepper
"miniordbävning"

Hur bra som helst!
Och passande!
2017-04-04

    ej medlem längre
Orddoktorn åter intressant! "Miniordbävning", ja sannerligen tror jag du har rätt! Här vimlar det av poetens silverbeströdda skapande...
Kyssande ord som når himlahögt!
2017-04-04

  Öknens Ros VIP
Härligt skapande av nya ord.
2017-04-04

  Anya VIP
Skaparglädje i denna. Lek med ord. Jag blir glad av din text även om den innehåller istårar...
2017-04-04

  ULJO
De här orden kändes verkligen precis som titeln säger, som en kyss.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren