Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tider

En dag i mörkret
i ett dunkelt mörker, så finns du där
Jag behöver ej se dig
Behöver bara känna dig där

En timma i ljuset
Ser jag din skönhet
Jag ser dig där ståendes
med en vacker skinande gloria

En minut i himlen
Ser jag dina vingar
Jag ser dig vika ut din vingar
som skimrar mot solen

En sekund på marken
Ser jag hela din skönhet
Jag ser dig ståendes där
vid det stora trädet med din vita klänning
och mörka hår

En tid förevigt i livet
Ser jag dig liggandes där
vänta på mig.
Jag ser dig vinka med fingret att jag ska komma
Då kommer jag till dig

En tid i drömmen
Ser jag dig vara där
Jag ser dig och närmar mig dig
Då kommer jag fram
Du är inte där.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 14:57



Bookmark and Share


  Angel of love
Sorgset vackert skrivet.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson