Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenskärvor

Fragment från livet ligger utspridda 

Kastade vind för våg

Av hysteriska skrattsalvor

Nedbrutna till sina minsta beståndsdelar 

Av ogråtna tårar 

Låt oss tala om gråten en stund 

Den där läkande gråten med sina helande tårar

Dem jag nästan aldrig förmår mig att fälla

Eller om istårarna som bildar klumpar i bröstet 

Som får mig att känna skam för att jag finns

Ser hur allt hänger ihop 

I sin trasighet

Suckar tungt och längtar bort

Bort från vad och vart vill jag inte tänka på

Fragmenten ligger framför mig i tusenfall 

Tusenskärvor 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt bra och starkt skrivit!
2017-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som får mig att tänka på mobbning.
Ibland kommer de förlösande tårarna, ibland är smärtan bortom gråten.
2017-04-04

  ULJO
Livet i fragment. På marken att beskåda. Kanske en bra terapiform. Bra trots allt.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP