Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar en paus på obestämd tid


En fot i dörrspringan

 

 

När döden står för

dörren är det för sent att

öppna för livet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-04-04 20:35



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Visdomsord!

Tack ??
2017-08-20

  McLashlan
makalös aforism som går rakt in i hjärtat och vrider om. vacker poesi om slutdestinationen för det biologiska förkroppsligandet (i alla fall).
2017-07-11

  Ohappa
Åh, hjärtsnörp och tår i vrån.
2017-07-11

  Karina"Kia"
Sorgligt men uppenbarligen sant!

Så finfinurligt bra skrivet!

"Lite sent att se i backspegeln när döden redan står på tröskeln"
2017-05-24

  Mona M
Så sant! Gäller att leva - medan man lever!
2017-05-19

  Anya VIP
Starkt om det existentiella. Dina ord berör verkligen.
2017-05-16

  lodjuret/seglare VIP
Det intressanta med bortovaro är om någon ens märker att en är borta.
2017-04-05

  thyra
Välkommen åter med dina små bagateller.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP