Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållas

Att få hållas i en famn.
Att tala älskat namn.

Allting väller inombords.
Jag har allt detta, att ge.

Få förunnat att älska sant.
Få får den gyllene kant.

Jag kan leta till döda dagar.
Längtan finns inom mig

Så trött, jag väljer fel.
Orkar inte med allt vel.

Snart hittar jag nog rätt.
Eller kanske vi redan möts.




Bunden vers (Annat versmått) av James Gija Bollea
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea