Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svagt leende

Den törstande lidelsen doldes;

den svaga ytan stillades och tystnaden njöt
hon betraktade det grumliga och mörka djupet
kylan väckte det som vilade

ytan stördes och hon uppenbarade sig likt en ande
hon andades djupt och log försiktigt
inblicken i det som definierade rädsla skingrades

det frusna böjde envisheten och skapade en insikt
stjärnorna blinkade tröstsamt och hon rös
ett tacksamt ljus mottog det lidelsefulla kylans vishet




Fri vers av Frida Andersson
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-05 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stilistiskt och berättartekniskt skickligt. Fint skrivet m.a.o.
2017-04-10

  Camelot
Ta sig upp till ytan och andas, få ljus och insikt.. Luttrad och öppen för källan..
Tack!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson