Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jesaja 58 https://sv.wikipedia.org/wiki/Jesaja Bild:profeten Jesaja


En fasta som Gud gillar.


Det Gud gillar är

att vi slutar upp

med att förtrycka


och delar vår mat

med de hungrande


samt släpper in

hjälplösa, utslagna,

fattiga i våra hem


Ge kläder åt dem som fryser.


Då skall Herren svara

omedelbart när vi ber


"Mätta de hungriga!

Hjälp dem som är i svårigheter!"


Då skall ljus lysa i mörker och

du får uppleva mycket gott.


Mörkret omkring dig skall bli

som en ljus dag och Herren ska

fortsätta att leda dig.


Du skall få vara frisk och

som en nyvattnad trädgård

en källa där vattnet aldrig tar slut.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-05 10:42



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Absolut och helt sant...

Vackert och fin uppmaning till och i livet som pågår här och nu!
2017-05-11

  Ljusletaren
Ge och du får dubbelt tillbaka ... sant!
/kram
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra uppmaning...
2017-04-07

  mare VIP
Sparar texten
sanningens ord!
2017-04-06

  aol
En så sann stark text,
2017-04-05

    ej medlem längre
Ja så sant!
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP