Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordgubbar 15 kr, kilot


Min värld

Jag gör allt för
att husse ska
vara nöjd med mig,
jag ser det som mitt
jobb att tillfredsställa
dig.

Jag förstår mycket väl
hur du känner,
när du på mig blänger.

Du är stressad och vill
hem efter en
tung dag,
tyvärr är din önskan
min lag.


MEN....

Tänker du någonsin på
vad jag tycker?
När du i kopplet rycker..




Fri vers (Fri form) av HomosapienJeri
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-05 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HomosapienJeri

Senast publicerade
osäkerhet
Min värld
* Se alla