Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsarna

Måsarna regnar
som blomblad
över vattenytan,
lägger sig till ro
ett ögonblick
av evigheten
innan de lyfter,
fortsätter sin resa




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-05 13:02



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vattenytan som en spegel av fåglarnas rörelser, bildrik text.
2017-04-11

    J.ens
Jag som har skrikande och kraxande måsar utanför mitt hus 24/7 tolkade det först som att någon skjutit måsarna så att de regnande ner döda, likt blomblad...:)

Förstörde jag stämningen nu ;)
2017-04-06

    ej medlem längre
vacker, vacker metafor som start för den återstående ljuva läsningen... alltid lika melodiska, dina dikter! applåd. tack.
2017-04-06

  Björn Solum
Jag gillar hur du med ord fångar dessa ögonblicksbilder.
2017-04-05

    ej medlem längre
bra bra :)
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta