Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRECKKOD - haiku

Ett streck med änder

stryker över sjöns yta

oklar logistik




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-04-11 18:35



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fin
2017-04-17

  Stanley Rydell
Fulländad! Både till form och bildspråk. Bokmärks
2017-04-17

  limerick
Snygg haiku. Bokmärker.
2017-04-17

  KattenKin VIP
Frän haiku som ligger fint i munnen med alla mjuka s-ord.
2017-04-13

    ej medlem längre
Strålande skrivet. Bokmärkes!
2017-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina Haiku och ser bilder för min inre syn!
2017-04-11

  ULJO
Fin bild av naturen
2017-04-11

    ej medlem längre
Vårdofter flödar ur din fina haiku.
2017-04-11

    ej medlem längre
denna är så härligt frisk att man ser förloppet så tydligt framför sitt inre öga, och med en varm glimten-i-ögat rad på slutet, jag ler när jag läser den, känner vattnet, mycket fint alster!
2017-04-11

    ej medlem längre
En fint genomarbetad haiku som jag tycker mycket om.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP