Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLUES

 

Svartvita björkar

dansar stelbenta

till vindens blå toner

 

sträcker armar

mot himlens

grå takpannor

 

i hoppfull bön

att få lyssna

till solskensång

 

så knoppar brister

leende gröna

vårvemod flyktar




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-10 17:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig vårkänsla. Gillar särskilt takpannorna och det stelbenta dansandet.
2017-04-13

  KattenKin VIP
Skogen bjuder upp till vårdans - superfint skriftat!
2017-04-13

    ej medlem längre
Ord som helar och tröstar när våren kan kännas lång och svår. Tycker så mycket om

"sträcker armar
mot himlens
grå takpannor"

detta vemod som är så gripande. Sen lyfter det och slutet är som att krypa in i en varm famn där sommaren bor.
2017-04-11

    ej medlem längre
Elisabeth, du skriver bra.
2017-04-11

  Rise Little One
En ljuvlig blues från din skickliga penna!
2017-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
Sjunger gärna med i denna härliga vårsång...
2017-04-10

  Marita Ohlquist VIP
En underbar blues i vårens tid.

2017-04-10

  Blomma-Stjärna VIP
en så rätt blues i absolut rätt tid - tackar!
2017-04-10

  ULJO
En skön naturblues. Härligt
2017-04-10

  Daniel_78 VIP
fint. himlens gråa takpannor och svartvita björkar som dansar stelbent - det gillar jag!
2017-04-10

    ej medlem längre
En äkta blå-blues med hesa och raspiga ord. Njutbar!!
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP