Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskap tar slut, vänskap kommer ny


sorglös

De faller som vissna
älskade furor,
smärtsamt långsamt

rörligt medvindsgräs
pryds av nyfikna små granar.
solen flammar värme
läker och vattnet flödar
över bränd och obränd jord.
Jag ser nytt liv.




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-05 19:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kort och gott: bra som bara den. du fattas här, karin.
2018-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Framtidstro...en fin dikt som passar bra nu på våren när allt blir nytt...
2017-04-07

    ej medlem längre
En vackert mjuk och poetisk dikt.
2017-04-06

    ej medlem längre
det är nytt liv i skogen helas tiden. nya vänner behöver nog inte alltid vara pålitliga. de kan vara bondfångare
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP