Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde gå ut i skogen

Jag borde gå ut i skogen
och stega upp mina gränser

De finns där
övervuxna, glömda
Gömda

Jag borde gå vägen
mellan skog och äng
och känna

var gränserna går

Ibland finns det en rest sten
eller ett litet röse

och långt ner i mossan
ruttna rester av stadga
och rostig taggtråd

Jag borde vara där




Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 457 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-05 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En slags själens arkeologi …
2022-01-19

    ej medlem längre
Outstanding. Vilka känslor och bilder du skapar!!!
2019-06-07

  ULJO
Känna minnena av det som lämnat oss. Fint förmedlat
2017-04-05

    ej medlem längre
Verkligen en fin dikt!
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+