Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledas eller leda

Döljas eller dölja,
se eller bli sedd,
ledas eller leda,
du ska ej va rädd.




Fri vers (Fri form) av Fridas
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-05 21:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Livets villkor!
Kortsnabbt
Men djupt
Beskrivet.
:)
2017-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Eller leda (substantivet).
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fridas