Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning.

Vila skymning
kvällen är blå.
Turkosa skyar
ljusnande kvällar.
Spännande sken
trolskt och lockande.
Snön darrar
räknar dagarna.
Än är det vårvinter
ett ögonblick till.
Luften andas
kommande vår.
Kura skymning
slumrande tystnad .
I väntan på
den nya tiden.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-05 22:02



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Underbart vacker!
2017-05-03

  Ann V Åhsberg VIP
Underbart vacker!
2017-05-03

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt
2017-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...skymningen har ett speciellt skimmer...
2017-04-07

  Anya VIP
Jaa vi väntar alla på den nya tiden...fast jag försöker njuta av april också. Och vårvintern uppe hos er är inte fy skam.
Fin text!
2017-04-06

  anits VIP
Underbart skaldat!
2017-04-06

    ej medlem längre
Din poesi blommar av färger och vackra känslor.
2017-04-06

  Blått Norrsken VIP
Jag Bokmärker denna text.
2017-04-05

  Blått Norrsken VIP
Håller med tidigare talare . Mycket mycket bra skrivet . Vacker och mjukt sveper dina ord över bladet.
2017-04-05

  ULJO
Mästerligt skrivet.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP