Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursus!

Gå i ide som Ursus!

8 månader i ingenting.

Vakna upp till ny ordning.

Krig, hat, ilska, avsky har nu konfererat.

Tellusdomstolen bifaller beslut, att nog är nog.

Världsantidot framtaget!

Giftet sugs ut. Grönt, bubbligt och slimeigt toxin slungas ut i galaxen.

Död åt död.

Skura världen med våra ångestfyllda tårar och häll ut skurvattnet på Mars.

Vi är, ta mig fan, botade.




Fri vers av J.ens
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-04-06 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.ens