Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tystnaden

Ur tystnaden reser hon sig
på nytt, så som hon gjorde
i begynnelsens tidevarv
Nu med utslagna vingar,
uppdragna till kamp
och med siktet inställt
på framtidens fria fält
där allt ännu ligger möjligt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-06 12:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Optimistisk - fajting spirit - BRA!!!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta