Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassen

Den torra vassen
rasslar melodier
från dikeskanten
och ut över fältet

Tystnadens svärta
är bakgrundsbilden
den lutar sig mot
när vindarna vilar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-06 15:57



Bookmark and Share


    J.ens
Mycket bra. Din text utspelade sig framför mina ögon när jag läste!
2017-04-06

    ej medlem längre
ja, jättefin är den, dikten, kan bara instämma med föregående...
2017-04-06

  Carl-Johan Bachofner
Uppbyggligt. En röd tråd. Dina dikter är vackra pärlor med en underliggande mening. Jag gör vågen!!!!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta