Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maj 2016


Vibbar och ord

Vibbarna skriker sitt språk, du kan strunta i orden
det där med att allt måste sägas känns smått desperat,
bland samtliga arter av däggdjur som lever på jorden
är vi klart den enda som lurar oss själva med prat

Kroppsspråket, allt det vi gör, knappt märkbara blickar
alla små gester, sånt som totalt faller bort,
tempot i kroppen, hållningen, vridningar, nickar,
eller stunden nära intill som blev lite för kort

Allt sådant blir vibbar, och vibbar går fram, kan ej hindras
radarn är känslig, signalen så tydlig och klar,
och om ord ska bli plåster i tron att nånting måste lindras
så please hoppa över, låt vibbarna själva bli kvar,
för vibbarna skriker sitt språk och kör över det sagda
och korten på bordet är tveklöst och slutgiltigt lagda




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-06 16:52



Bookmark and Share


    Rafael
Kul att se hur olika kommentarerna är. Associationer åt olika håll. Tack.
2017-04-14

  DominiQueen
Helt suverän. Mästarklass om existensen, orden och signalerna och lyhördhet. Enastående fin gestaltning.
TACK
BOkmärks!!!

LoveLight ~ DominiQue
2017-04-14

  stenhur VIP
Minner om Good Vibrations
en fin gammal Beach Boyslåt
2017-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inte ett djur.
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafael