Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DOFT AV AMBRA

 

På nattens glastak

stjärnbestrött

kattlik smyger jag

 

ser dig sova

i saknads täcke

ensam utan mig

 

hur du förnimmer

en doft av ambra

locka till förförelse

 

i drömmens rike

ser dina slutna ögon

hur jag kommer

 

naken öppen

väntande våt

kärleksberedd

 

för dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-12 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt bra :)
2017-04-16

  DavidM VIP
Vackra rader.
2017-04-13

  KattenKin VIP
Verkligen aptitretande din ambra, och himla läcker inledning - applåder!
2017-04-13

    ej medlem längre
mm. sensuell, mångverserad dikt...ambradoften vibrerar, himlataket är transparent, och mer därtill, jättefint stycke, mersmakande metaforer, ah, den här är toppen!!
2017-04-12

    ej medlem längre
Ljuvt sensuellt.
2017-04-12

  Blomma-Stjärna VIP
erotisk poesi - iklädd endast en doft av ambra !
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om lust och njutning!
2017-04-12

  ULJO
Kärlek och erotik
2017-04-12

    ej medlem längre
Vackert och lockande sensuellt.
2017-04-12

    Jag är fan större än Sartre VIP
Erotiskt som fan!
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP