Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället vill vi mötas

Vi har gått vilse tillsammans
- Ja, tillsammans!
Vi är båda lika delaktiga

Jag vill göra på mitt sätt
Du på ditt

Det blir en kamp,
kamp hör inte hemma i kärlekens land
- istället vill vi mötas
genom att bygga broarna

- det är just DET
som är KÄRLEK!









Fri vers av dansamedvargar
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-06 17:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
- istället vill vi mötas
genom att bygga broarna

fina rader
2017-09-14

  mare VIP
Precis, kärleken
förenar binder ihop
till ett vackert
rött hjärta!


2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar