Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ågren på visit

Herr Ågren har kommit på besök igen
En objuden gäst i mitt liv han är
Ty han gör inte som andra gäster när han kommer
De som först knackar på och frågar om de stör
Nej han öppnar bara dörren och kliver in
Tar plats som om han vore husets självklare ägare
Torkar av sina smutsiga fötter på mitt hjärta
Dricker stora klunkar av mitt självförtroende
Så att jag mister all tro på att jag är värd mina vänners stöd
Leker hela havet stormar i min mage och hals
Och innan han på nåder ger mig någon timmes orolig sömn
Ristar han in alla sina bravader i min själ
För att ännu en gång försöka få mig att blöda även på utsidan 
Och på morgonen vaknar jag av att han övar boxning 
Med min mage som den självklaraste slagpåse
Ja detta är bara lite av allt det herr Ågren gör
När han bjuder in sig själv på visit i mitt liv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-06 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och starkt
2017-04-16

  ULJO
Riktigt bra
2017-04-08

  Ljusletaren
Bra ordat om denna person *tumme upp* /kram
2017-04-07

  Ida-Marianne
Sparka genast ut herr Ågren och förbjud honom att komma tillbaka...

2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP