Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila kjolars dans

 

Vid alarnas bäck

växer tibasten

 

slår med lila kjolar

under nattens valv

 

lockar med döden

i den vackraste dansen

 

över vattenselets golv

 i vargens timma




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-07 03:58



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fina bilder.
Lite härligt, att bli
lie skrämd.
Visst finns döden med oss
nästan jämt.
2017-04-07

    ej medlem längre
Hon hade plommonlila långkjol, minns jag.
Men då hon såg blicken i mina ögon drog hon sig tillbaka.
Kanske trodde hon att jag var varg och skulle äta upp henne.
2017-04-07

  lodjuret/seglare VIP
Jaget känns kluvet, kanske som vanligt, kring orden som ordar kring vad som virvlar i årstid och väder, ord och kläder.
2017-04-07

  Nils-Robert
En så fin dikt om den så oansenlig blomma på bar kvist. Minns den från när jag var grabb.
2017-04-07

    Ken Cassel
Tjusigt Peter
gillas

:-)
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP