Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tveka

gick han till anfall och boxade till sin motståndare
som genast gick på knock
Fick en smärre chock
Men så är han också havets snabbaste sex skjutare
då det inte finns någon annan med hans kaliber
Ingen lek
Han är en liten stor boxar räka
Ingen man bör bråka med
Bättre att lämna honom helt ifred
Ett gott råd bara…

Utan att tveka!

Ken Cassel
7/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-07 04:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-))
2017-04-07

    ej medlem längre
jasså, du kände igen billy the kid?
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel