Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika barn leka bäst ...

 

 

 

två jämnåriga regndroppar

knyter an

leker av livets lust

delar samma tankegångar




Fri vers av Rise Little One
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-07 10:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket :)
2017-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
När de smälter ihop kan man inte se vem som är vem...tänkvärd dikt...
2017-04-07

  Nils-Robert
I jämvikt och harmoni leker man bäst
2017-04-07

  Quasimodo
Så mycket är det för att allt ska gå samman och bli ett!
2017-04-07

  M M Mannheim VIP
En dikt som på ett bra sätt visar på min fru och mitt 46 åriga äktenskap. Två lika tankar om vägen mot samma mål.
2017-04-07

    ej medlem längre
En dikt som går rätt in i hjärtat!
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One