Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till Toru


Toru,

Jag känner mig relativt säker på att vi aldrig har träffats. Men vad ska säkerheten relateras till, under våra omständigheter.

Jag bär med mig en fråga till dig, lika enkel som flyktig; vad fann du på brunnens botten? ”Bär med mig” är inte avsett att ge mig budbärarens roll, mer passande ord finns bara inte i min närhet i skrivande stund. Att vänta på mer passande ord är som du otvivelaktigt förstår, en omöjlighet, kanske till och med en försakelse.

Ditt sökande har skapat ett närmast hypnotiskt intresse hos mig / däri ligger problemet / däri ligger också möjligheten. De begrepp som upptar mig, är avtrubbning och skarpsinne. Min tro är att du har lyckats förena dem / brutit ner deras inbördes motsättning / skapat ett tillstånd bortom / under eller över spelar mindre roll. Jag har valt att dra slutsatsen, att balansen dem emellan, är av mindre betydelse, kanske till och med en oavsiktlig chimär.

Håller du med om att det gäller att förhålla sig till avtrubbningen / motverka själva bedövningen / fokusera nålsögat i den pixliga dimman. Om inte måste jag återgå / förra nivån / det ökar avståndet mellan oss två. Gällande skarpsinne är min önskan att du tar första steget. Min utsatthet / du förstår säkert.

Vi känns,
/Linus




Fri vers av Bralin
Läst 268 gånger
Publicerad 2017-04-07 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin