Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPVAKNANDE - haiku

Hackspetts trumvirvel

i en telefonstolpe

morgonens revelj




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-15 17:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kuliga ljud på landet som jag saknar här i betongen. Pippifin haiku!
2017-04-23

  DavidM VIP
Fin haiku.
2017-04-18

  ULJO
Tummen upp
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då vaknar man minsann...själv vaknar jag av tuppen...:-)
2017-04-17

  Lars Hedlin
Morgon sonett .)
2017-04-16

  Rise Little One
En underbar haiku som bjuder på båda bild och ljud.
2017-04-16

    ej medlem längre
Underbar haiku. Kan höra inom mig hur den låter, hackspetten.
2017-04-16

  Magdalena Eriksson VIP
Jättehärlig spett som grynings sångklocka
2017-04-15

  M.Eta
Kanske lite jobbig men bättre en en skrällig väckarklocka!
2017-04-15

    ej medlem längre
En fin haiku som bygger både bilder och ljud!
2017-04-15

  alicja lappalainen VIP
fin haiku leder min tanke till Légion étrangère.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP