Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 39


huvudfoting med
dimensionsbefriat hus
färgsätts av barnet




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-04-07 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin