Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!

Nu har det väl ändå gott för långt?
Nu får det banne mig vara nog!

Det skakas på huvudet
Och näven slås i bordet.

Ingen rök utan eld,
Utan träd ingen skog.

Får man inte ens säga vad man vill?
Drar ni in det fria ordet?

Nej ordet är fortfarande fritt
Alla har rätt till sin egen åsikt

Men att tro att man kan säga vad som helst
Och ändock stå oemotsagd, det tar nog rekordet

Rekordet på bristande acceptans
Och förståelse för demokratins jämnvikt




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-07 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så klart vi ska säga vad vi vill!!!!
2017-05-24

    ej medlem längre
Äntligen !
2017-04-07

    ej medlem längre
Bra ordat!
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP