Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aprilutmaning. 30 dagar, 30 haikun.


Aprilhaiku #7

Drottningens gata
blev terrorns epicentrum.
Stå upp för frihet.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-07 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå