Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av attacken mot Sthm.


tRöst

 

 

Som en blånad i hjärtat

i själen

tre tankar vidare i ett språng

jag har hört att broar rivs

och att förtröstan har sin egna sång

 

småfruset solsken

en sådan dag

då brister längtan ur knopp

förtröstansfullt mot liv

och efter detta, hopp!

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-07 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert så ock i bild
2017-06-04

    Birgersdotter VIP
Vackert och hoppfullt!
2017-04-08

  ULJO
Så vackert i ord och bild
2017-04-08

  Mats Edin VIP
Vacker blånad
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP