Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsiktigt liv blir kort


Idag
ska livet fyllas
av långsiktiga planer

men

Inte lycka
för dagen

Allt ska vara givande
och meningsfullt

för andra, inte för dig

Livet lever man en gång
Och ändå

gör vi saker utifrån rutin
utan att leva




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-07 23:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skrivet!!!
2017-04-09

  överlevaren VIP
Precis, lev livet...tänkvärd text!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande