Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En drömsekvens


Tidsfördriv / nitad

 

 

 

Du fäster mitt

ansikte med nitar

i gult och blått

Jag blir

lycklig av det

 

Som att det läcker ur

rören - springer

läck

 

Trästycken över golvet

 

Han säger:

- Hon är mer värd än jag någonsin kommer att vara

 

Buken är

hennes sjok över

ryggen

finns ett djur

 

En luden fläck

på tungan

löper längs med

läpparna är röda




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-08 00:31



Bookmark and Share


    frun
En ruin lär hon vara värd att minnas det tempel som indirekt varit hennes.
Om han ogillar moderna kvinnor eller rentav gillar deras egoism att förverkliga sig själv.
Det kanssa bara vara så att hon gillar de blotta tecknen och betydelserna.
2017-04-09

    ej medlem längre
det är svårt att Ro
från smärtan,
greppar nu och då

plussar likström +
2017-04-08

  i af apa
En ruggig sekvens. bilderns klara färdig gå.
Jag söket filt över huvet o strutssällskap. bra!



2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo