Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyfsad början

Jag mindes en gång som jag ...
Men har glömt vad

Jag mindes en evig längtan
Men har glömt till vad

Jag mindes allt som jag behövde
Men har glömt vad

Jag mindes och mindes
Men glömde och glömdes

Vad sjutton ska jag med mig själv till då
Tänkte jag

Jag mindes att jag glömt i alla fall
En hyfsad början




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-08 02:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man brukar ju säga att minnet är bra, men kort...:-)
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP