Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandring

 

Genom natten

steg från skogen

över gärden

under månen

bort från myrhål

bort mot sjöstrand

bort och hem

till de som sover

i ett hus

där tiden stannat

till en bädd

för att få vila

 

Ingenting är

mer att säga

än en viskning

mitt i mörkret




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-08 04:13



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så rart skrivet om att komma hem
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP