Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild av min tupp.


Påsk

I år har påskkärringarna moderna kaffepannor
som håller kaffet varmt hela vägen.
Framme i Blåkulla målar påskkärringarna av
varandra i modern konst.
I år är alla ägg i Blåkulla utav choklad.
Häxorna lagar den godaste häxchokladen
som finns i hela världen.
God häxsoppa till middag.
Några påsk häxor bakar moderna påsk konsttårtor.
Inga katter i Blåkulla i år.
Resan till Blåkulla i år åker dom med raketbilar
med häxbränsle som är miljövänligt.
Alla häxor syr moderna häxkläder i Blåkulla till
dansuppträdandet.
Häxorna trivs med en modern påskhelg.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 505 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-08 10:43



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, det är väl en av de högtider man inte glömmer, den gör sig påmind runt omkring oss på olika sätt!
2017-04-11

  Valter Örn VIP
Härliga häxor av si tid. Jag är övertygad om att de också delar med sig av godsakerna !
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos