Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som föll över mig når jag åkte färjan från Danmark till Tyskland. Dikten berättar om en person som är på väg mot sin saknade partner.


Från kust till kust

Från kust till kust
Jag reser väst till ost
Varför? Jag har en lust

Från hamn till hamn
Jag reser kust till kust, från väst till ost, för att jag har en lust; att vara i din famn

Med båt över det blå
Gud vill att det ska vara så
Gud vet att när jag är hos dig, kommer jag att himmelskt må
I din famn kommer jag att min sinnesro få

Två timmar, mot en evighet
Jag reser länge för att ta del av ditt klet
Tidigare träffade du en bagare, men han smet
Nu bor du i mitt hjärta, detta du vet

Jag är en häst i din säng, kan jag få vara det för alltid?
Jag vill att vår nutid, ska prägla all stundande framtid
Hoppla mitt hjärta, rid bara rid




Bunden vers (Rim) av The stuttering poet
Läst 377 gånger
Publicerad 2017-04-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet