Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräckens minut

 

gatans eftermiddagspuls
alla är inne i sina tankar

ondskan väcker skräcken
döden drabbar hejdlöst
och skadade slås ner

var är du?

är du i säkerhet?

snälla svara?

ondskan i en människas sinne
drabbar oss alla i skräckens minut

 

©tk.




Fri vers av thyra
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-08 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då vet du hur israelerna har det.
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra