Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terrordåd

Ett maktmissbruk av allra värsta sort

att med våld och terror försöka ta bort

helt oskyldigas människors andedräkt

och samhället utsätts för en grym våldtäkt

När man med terrorism tar sig makt

ensam eller med någon annan, i pakt

Varifrån kommer detta idiotiska uppslag

att plötsligt en fredagseftermiddag

stjäla en lastbil och köra rakt på

in i en folkmassa av stora och små

Nu är det viktigt att vi nyanserar

våra upprörda känslor och att vi värderar

de uppgifter som kommer oss tillhanda

och inte faller för fel sorts propaganda

att vi håller oss till validerade fakta

för om vi inte, sanningen kan beakta

så är vi snart i ett moment tjugotvå

där vår rädsla terrorismen späder på

Vi måste stå upp på våra ideologiska fundament

frihet, demokrati och solidaritet - trots det som hänt




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-08 12:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra
2017-05-23

    ej medlem längre
Sant
2017-04-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I Sverige sade minister Anders, just nu på radio P1. att det inte är kriminaliserad enligt ”föreningslagen” deltar i en terorist förning men ska göra någonting åt lagen att ska vara kriminell tillämpa pratisera., bara pacifister villande passiva.
Må så gott det känns för djävligt för hela Sverige som var så snäll mot främlingar. Av muslimska en gång radikaliserades individer.

2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP