Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i April ...

 

 

ögonen vilar på en solstråle

en varm och ombonad tanke

smeker det innerst inne

lyckan pulserar länge

vi delar vad vi har

lika som olika




Fri vers av Rise Little One
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-08 18:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En underbar text :)
2017-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och kärleksfullt diktat!
2017-04-09

    ej medlem längre
Underbart vacker poesi.
2017-04-09

  mickech
Varma fina tankar har du :).
2017-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin text..."vi delar vad vi har...lika som olika"...
2017-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Now that's the spirit!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One