Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett begär utan vett och etikett



Sociala medier tycks vara ett begär utan vett och etikett, ett laglöst land där allas krig mot alla råder. Det begås många verbala mord varje dag, alldeles för många dräps i egoismens skyltfönster.

Fotografiet är dåligt, vinklarna helt felvinklade och texten nedanför rena mästerskapet i stavfel, ändå trillar dårskapen ut i rymden hela tiden, dränker redan kränkta grodor utan självinsikt.

Lyckan kommer och lyckan går i väggen. Det sociala geniet är otröstligt när ingen tror på teorin om att jorden är fyrkantig. Inte konstigt att människan kommer ut yrvaken och med adhd.

_____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-09 12:59



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Man eller hen eller vad det numera kallas måste lida antingen av en mindre eller större
mentalt retarderad personlighet ifall om hat och trakasserier låter den virtuella världen styra ens liv.
Allvarligt hot skall självkart polisanmälas!
ML
P.S. Var inte rädd!

2017-04-13

  KattenKin VIP
Ja exakt. Jag håller med kommentarerna här nedan, naturligtvis, men undrar om du inte också är ute efter själva språkmordet som råder? Det sprider sig med enorm uppkopplingshastighet och lägger sig tillrätta som norm. Som om det intelligenta går bakåt när tekniken går framåt. Det slöa får svängrum på cyberrymdens Hötorg.
2017-04-10

  Annie b'larsson VIP
Men det finns väl lagar som gäller överallt, även på sociala medier. Säger du något som räknas som grova trakasserier och förolämpningar, då har polisen rätt att gå in och sätta stopp, eller?
2017-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra satir om fenomenet sociala medier. Att sitta bakom skärmen och formligen mörda andra med ord, är avskyvärt. Fega stackare. Eller att lägga ut sitt makalöst fina, egentligen supertrista liv, med bilder och tuttenuttiga kommentarer. Usch!
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP