Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen Därpå, och Dagen därefter, Oförklarligt.

Det finns dag"ar", när man inte förstår Vad som har hänt, På ett positivt Vis, menar Jag. Man vaknar, och mår jättebra, SerotoninEnergin, är toppen, och det finns saker, att se fram emot. När man har jobbat på relationen till sig själv, Så Länge...
Så behöver man fly, till en fiktiv värld, för en dag, Och dagen därpå, kan man ta tag i sig själv igen. :)




Bunden vers av Mim
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-09 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim