Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skelett

Stig ut och rentvå
Gammalt smuts som
vittnar preskriberat

Skeletten hittas snabbare än du tror
Varje rynka, ven och partikel
är skannade

Strukturen är satt i system
Nu är det bara att vara
den som skrattar sist

Bara brister under tillsyn
förvaltas
Allt annat är förlåtet.









Fri vers av Adonis
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-09 16:48



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Gillade den här. Bra feeling. Mycket skelett idag.
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Adonis