Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Radera gråzonen” skrev IS dåvarande tidning Dabiq efter terrordåden i Paris 2015. Syftet med attackerna var att polarisera det franska samhället, att starta en spiral av ökad extremism, våld och angrepp på muslimer. Då skulle människor tvingas välja.


Gråzon

Det gråa diset
Jag ser på dig
Du ser på mig
Omsvepta av  dimman

Konturerna försvinner
Skillnaderna suddas ut
Tänk att vi kunde mötas till slut
Kärleken allt övervinner

Fröding skaldat om det grå
Kanske är det där vi stå
Sjunger gråbergs gråa sång
Kärleks evighet är lång




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-09 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP