Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarna går till STOCKHOLM


Fenix


Vi reser oss ur askan som fågeln Fenix
Torkar varandras kinder då vi plåstrar om
En förvirrad människa behöver värme

Vi reser oss ur askan som fågeln Fenix
Vaggar ett främmande barn till sömn
Styrkan i gemenskapen bygger broar

Vi reser oss ur askan som fågeln Fenix
Inget kan rasa den kärlek vi bygger
Vi har något som dom aldrig kan ta

Ett land som reser sig ur askan som fågeln Fenix
Vi är en för alla alla för en
Vi är Sverige


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-09 18:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin text...vi kommer aldrig att ge efter för ondskan...aldrig...
2017-04-10

    Ken Cassel
Vad fint Lynx
:-)
Kom så flyger vi två på Fenix rygg in i fjärran där vi försvinner tillsammans...

Kramen
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP