Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfälligheternas slumpartade orättvisa



Det är en fin dag som kommer förvandlas till en dum dag, men det har jag ingen aning om när jag promenerar genom staden och sol bländar för fösta gången i år.

En svart katt korsar gatan precis framför mig. Jag spottar tre gånger för att undvika oturen. Det är onödigt att chansa, även om det är solskensdag och skyltfönster spegelblanka.

Regnet har dragit in från ingenstans. Jag försöker klättra upp på en stege, plocka bort molnen och visa den fina dagen igen, men då springer mitt livs kärlek förbi under mig och stegen.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-10 17:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Shit happens !
2017-04-10

  Annie b'larsson VIP
Haha! Du har ju humor. Den här var bra. Ja, alltid är det nåt som skiter sig. Varför just jag!? Varför ska just jag ha sån otur.
2017-04-10

  Gunnar Hilén VIP
Love it ! Katta !
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP